AnaSayfa / Genel / Kahve falında ılık süt görmek

Kahve falında ılık süt görmek

Kahve falında ılık süt görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Kahve falında ılık süt gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında ılık süt görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulur.

Kahve falında ılık süt içmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret eder.

Kahve falında ılık suda yüzmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ılık denize girmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ılık deniz görmek rahat edeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ılık suyla yıkanmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ılık suya girmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir