AnaSayfa / Genel / Kahve falında ılık suda yıkanmak

Kahve falında ılık suda yıkanmak

Kahve falında ılık suda yıkanmak ortağından ayrılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında ılık suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında ılık suda yüzmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında ılık suda yıkanmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ılık suyla abdest almak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ılık suyla yıkanmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında ılık su içmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ılık denize girmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işarettir.

Kahve falında ılık deniz görmek işlerdeki verimin artacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ılık yağmur görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir