AnaSayfa / Genel / Kahve falında ılık yağmur görmek

Kahve falında ılık yağmur görmek

Kahve falında ılık yağmur görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, rahatın ve konforun geleceğine, çok mutlu edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret eder.

Kahve falında ılık yağmur gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında ılık yağmur görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, aile bireyleri ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında ılık suyla yıkanmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ılık rüzgar görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ılık su içmek adım atarken çok zorlanacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işarettir.

Kahve falında ılık su görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak can sıkıntısının sona ereceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında ılık süt görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ılık süt içmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir