AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilgi çekmek

Kahve falında ilgi çekmek

Kahve falında ilgi çekmek kazancının daha da artacağına, namının yürüyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ilgi çekmek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Kahve falında ilgi çekmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle ilgilenmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ilgi duymak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında birisine ilgi duymak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilgisizlik görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bir bebekle ilgilenmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hakkını alacağına rivayet eder.

Kahve falında ilgi göstermek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir