AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilgisizlik görmek

Kahve falında ilgisizlik görmek

Kahve falında ilgisizlik görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilgisizlik gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Kahve falında erkekten ilgi görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Kahve falında misafirle ilgilenmemek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında kocasının başkasıyla ilgilendiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber almak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında ilgi duyduğun kızı görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilgisiz davranmak işlerin yeni kapılar açacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinlerle ilgili konuşmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına ilgi duymak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir