AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilgi alaka görmek

Kahve falında ilgi alaka görmek

Kahve falında ilgi alaka görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, acı tecrübeler edineceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ilgi alaka gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Kahve falında ilgi alaka görmek başına türlü belalar geleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında alakasız birini görmek bereketli işler yapacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulur.

Kahve falında kocasının başkasıyla ilgilendiğini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini ilgisiz görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebekle ilgilenmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizinle ilgilendiğini görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğuyla ilgilenmek işlerinin hafifleyeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir