AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuyla ilgilenmek

Kahve falında erkek çocuğuyla ilgilenmek

Kahve falında erkek çocuğuyla ilgilenmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sorunların aşılacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuyla ilgilenmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında erkek çocuğuyla ilgilenmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten ilgi görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklerden ilgi görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin ilgisini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebekle ilgilenmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğe ilgi duymak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Kahve falında erkekten ilgi görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir