AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikiz civciv görmek

Kahve falında ikiz civciv görmek

Kahve falında ikiz civciv görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, endişelerinin son bulacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, çok hayırlı haberler alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Kahve falında ikiz civciv gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında ikiz civciv görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civciv ve kedi görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulur.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında civcivin öldüğünü görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında civciv görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civcive su vermek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında civciv eline almak karşına hayırlı kapıların açılacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz civciv görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir