AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana saldırması görmek

Kahve falında dana saldırması görmek

Kahve falında dana saldırması görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, aradaki buzları eriteceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında dana saldırması gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında dana saldırması görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin saldırması görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında kurdun saldırmasını görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan saldırması görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin saldırması görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında tilki saldırması görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz saldırması görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin saldırması görmek malını ve canını emniyete alacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir