AnaSayfa / Genel / Kahve falında ardıç kuşu görmek

Kahve falında ardıç kuşu görmek

Kahve falında ardıç kuşu görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ardıç kuşu gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya girişimlerinizde önemli virajlar alabilir veya içsel bulgulara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında ardıç kuşu görmek umduklarını bulamayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ardıç yemek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ardıç ağacı görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ardıç görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ana baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında deve kuşuna binmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ispinoz kuşu görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında renkli muhabbet kuşları görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir