AnaSayfa / Genel / Kahve falında ardıç görmek

Kahve falında ardıç görmek

Kahve falında ardıç görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ardıç gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Kahve falında ardıç görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Kahve falında ardıç yemek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ardıç kuşu görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, acılarını dindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ardıç ağacı görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir