AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki başlı inek görmek

Kahve falında iki başlı inek görmek

Kahve falında iki başlı inek görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında iki başlı inek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Kahve falında insan başlı inek görmek işlerin yoluna gideceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki başlı inek görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında çift başlı inek görmek ağız tadının yerine geleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında üç başlı köpek görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında köpek başlı yılan görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, arkadaştan görülecek faydaya alamet eder.

Kahve falında siyah başlı yılan görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına inanılır.

Kahve falında büyük başlı bebek görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Kahve falında at başlı insan görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir