AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç başlı köpek görmek

Kahve falında üç başlı köpek görmek

Kahve falında üç başlı köpek görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç başlı köpek gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Kahve falında büyük başlı köpek görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında köpek başlı insan görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan başlı köpek görmek işindeki verimin artacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek başlı yılan görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çok başlı köpek görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında iki başlı köpek görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında üç başlı köpek görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki başlı eşek görmek giden birinin geri döneceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir