AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayrı bebek görmek

Kahve falında iki ayrı bebek görmek

Kahve falında iki ayrı bebek görmek başının derde gireceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ayrı bebek gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında iki ayrı bebek görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasından ayrılacağını görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrılan çiftleri görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında ayrı sevgiliyi görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işten ayrılma görmek hedeflere ulaşamayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrılmış eşini görmek ticarette öne geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında ayrılıp başkasıyla evlenmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden ayrılık görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir