AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrılan çiftleri görmek

Kahve falında ayrılan çiftleri görmek

Kahve falında ayrılan çiftleri görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayrılan çiftleri gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında ayrılan çiftlerin barıştığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrılan çift görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ayrılan çiftleri görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrılmış çift görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Kahve falında ayrılan çiftin barıştığını görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Kahve falında ayrılıp barışmak maddi zararının giderileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ayrılıp başkasıyla evlenmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrılan eşini görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir