AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki altın bilezik görmek

Kahve falında iki altın bilezik görmek

Kahve falında iki altın bilezik görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sağlıklı olunacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında iki altın bilezik gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında altın bilezik takan kadın görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işarettir.

Kahve falında altın küpe bilezik görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileziği kırık görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında geniş altın bilezik görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinden altın bilezik takmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir