AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki adamın kavga ettiğini görmek

Kahve falında iki adamın kavga ettiğini görmek

Kahve falında iki adamın kavga ettiğini görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, gam ve keder çekmeyeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında iki adamın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında iki adamın kavga ettiğini görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamın takip ettiğini görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamın yardım ettiğini görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, iyi halinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki yılanın kavga ettiğini görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla kavga ettiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşusuyla kavga ettiğini görmek muradın olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir