AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihtiyar kadın görmek

Kahve falında ihtiyar kadın görmek

Kahve falında ihtiyar kadın görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, zor zamanlar yaşayacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ihtiyar kadın gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazanç elde edebilirsiniz.

Kahve falında yabancı ihtiyar kadın görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kafasının sakinleşeceğine yorulur.

Kahve falında ihtiyar bir kadın görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihtiyar kadın görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihtiyar kadına yardım etmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ihtiyar biriyle evlenmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında bir ihtiyar görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında genç birini ihtiyarlamış görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı ihtiyar görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir