AnaSayfa / Genel / Kahve falında içmiş birini görmek

Kahve falında içmiş birini görmek

Kahve falında içmiş birini görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, umutlanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında içmiş birini gördüyseniz:

  • Göze çarpan veya önemli bir konu sizin lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında su içen inek görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini içki içerken görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içip pişman olmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında kurt görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet eder.

Kahve falında hap içtiğini görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan iç çamaşırı görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında şarap görüp içmemek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir