AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç organları görmek

Kahve falında iç organları görmek

Kahve falında iç organları görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında iç organları gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında iç organı görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan iç organı görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında erkek iç organı görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalettir.

Kahve falında koyunun iç organlarını görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birinin iç organlarını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iç organlar görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan iç organları görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında iç organları kusmak kudretli kişiler arasına gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir