AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırla görmek

Kahve falında iç çamaşırla görmek

Kahve falında iç çamaşırla görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, güzel işlere imza atacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırla gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdest yapmak çaresiz ve yalnız kalacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı çıkarmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşır asmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, aksiliklerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek iç çamaşırı görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine yorulur.

Kahve falında erkeği iç çamaşırıyla görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırı dükkanı görmek uykusuz geceler yaşanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir