AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma ve üzüm görmek

Kahve falında hurma ve üzüm görmek

Kahve falında hurma ve üzüm görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, zorluklarının son bulacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında hurma ve üzüm gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hurma ve üzüm görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hurma çekirdeği görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işarettir.

Kahve falında incir ve hurma görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, elindeki malların gideceğine inanılır.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında sarı hurma görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında hurma satın almak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında hurma içinde kurt görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yaş hurma görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir