Kahve falında hurma dalı görmek

Kahve falında hurma dalı görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Kahve falında hurma dalı gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Kahve falında hurma dalı görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında dalından hurma yemek güzel haberler alınacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma yaprağı görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine alamet eder.

Kahve falında hurma satmak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, galibiyetlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında ölüye hurma vermek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında birisine hurma vermek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurma satıcısı görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan hurma yemek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir