AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma çiçeği görmek

Kahve falında hurma çiçeği görmek

Kahve falında hurma çiçeği görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ruhlarına mevlit okutacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, güzel günler için çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma çiçeği gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Kahve falında hurma çiçeği görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ham hurma yemek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cennet hurması görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında hurma yaprağı görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurma toplamak ve yemek atılan adımların boşa gideceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Kahve falında hurma zeytin görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden hurma almak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında trabzon hurması görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir