Kahve falında hücreye kapatılmak

Kahve falında hücreye kapatılmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kötü günler geçireceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, mal edineceğine tabir olunur.

Kahve falında hücreye kapatılmak gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hücreye kapatılmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hücre görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hücrede olmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına yorulur.

Kahve falında kanser hücresi görmek geleceğine, saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında kendini hücrede görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında insan hücresi görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hücrede olduğunu görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon kapatmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kapanan kapıların açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir