Kahve falında hücrede olmak

Kahve falında hücrede olmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, doğruluğu bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında hücrede olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında hücrede olmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanser hücresi görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalettir.

Kahve falında hücreye kapatılmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında hücrede olduğunu görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hücrede görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan hücresi görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hücre görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir