AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir kızla tanışmak

Kahve falında yeni bir kızla tanışmak

Kahve falında yeni bir kızla tanışmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, konforunun yerinde olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, yeni yatırımlar yapacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yeni kızla tanışmak yaşamını daha iyi planlayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kızla tanışmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir insanla tanışmak üzüntülerin günden güne artacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bi erkekle tanışmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir erkekle tanışmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni kişilerle tanışmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni biriyle tanışmak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir