AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın biriyle sevgili olduğunu görmek

Kahve falında hoşlandığın biriyle sevgili olduğunu görmek

Kahve falında hoşlandığın biriyle sevgili olduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın biriyle sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin sevgilisi olduğunu görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın biriyle sevgili olduğunu görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sevgili olmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın birini sevgilin olarak görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir