AnaSayfa / Genel / Kahve falında arap saçı görmek

Kahve falında arap saçı görmek

Kahve falında arap saçı görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arap saçı gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında arap saçı otu görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arap saçı görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arapça yazılı kağıt almak şansının ve kısmetinin de açılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında arap ülkesinde olmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulur.

Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına inanılır.

Kahve falında arap ülkesi görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında arap olmak verilen  sözlerin tutulacağına, kazançların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arapça dinlemek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir