AnaSayfa / Genel / Kahve falında arap parası bulmak

Kahve falında arap parası bulmak

Kahve falında arap parası bulmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında arap parası bulmak gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Kahve falında arap parası bulmak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arapça yazılı para görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Kahve falında arabistan parası görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında arap parası görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arapça para görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende para bulmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak kazıp para bulmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuda para bulmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir