AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende para bulmak

Kahve falında merdivende para bulmak

Kahve falında merdivende para bulmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında merdivende para bulmak gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında merdivende para bulmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende bozuk para görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk para bulduğunu görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, Allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerde para bulmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Kahve falında toprak içinde bozuk para bulmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında desteyle para bulmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında denizden bozuk para bulmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında para küpü bulmak iyi bir zanaatkar olunacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir