AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş eklemek

Kahve falında taş eklemek

Kahve falında taş eklemek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında taş eklemek gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler, ruhsal çalışmalar ya da mistik konularda veya gerçek anlamda maceraya atılma isteğinizin artabileceği bir aylık süreçtesiniz.

Kahve falında taş eklemek para sıkıntısının olmayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hortum eklemek imza ve söz yetkisi edineceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz eklemek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında eve oda eklemek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında saç eklemek İslami olarak günahlarının artacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında saça saç eklemek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işarettir.

Kahve falında pembe kuvars taşı görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına inanılır.

Kahve falında opal taşı görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir