AnaSayfa / Genel / Kahve falında arap elbisesi giymek

Kahve falında arap elbisesi giymek

Kahve falında arap elbisesi giymek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet eder.

Kahve falında arap elbisesi giymek gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arap elbisesi giymek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Kahve falında üzerinde kırmızı elbise giymek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, yükseldikçe yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının üzerinde siyah elbise giymek işini layığı ile yerine getireceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi elbise giydiğini görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Kahve falında siyah tül elbise giymek açların doyacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sünnet elbisesi giymek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hoşluk içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir