AnaSayfa / Genel / Kahve falında horon çekmek

Kahve falında horon çekmek

Kahve falında horon çekmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Kahve falında horon çekmek gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Kahve falında horon çekmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında horon görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında horon teptiğini görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında horon oynamak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kafasını toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında horon tepmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını çekmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, bir konuda destek alacağına delalettir.

Kahve falında kendini kameraya çekmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir