AnaSayfa / Genel / Kahve falında hocayla konuştuğunu görmek

Kahve falında hocayla konuştuğunu görmek

Kahve falında hocayla konuştuğunu görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, maaşının artacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında hocayla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Kahve falında hocayla konuştuğunu görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında beden hocası görmek sözleri tutulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına alamet eder.

Kahve falında imam hoca görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hoca cübbesi görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına inanılır.

Kahve falında hocadan kitap almak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında sınıf hocasını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hocanın arkasında namaz kılmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık hoca görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir