AnaSayfa / Genel / Kahve falında hocayla dua etmek

Kahve falında hocayla dua etmek

Kahve falında hocayla dua etmek kara ve yaslı günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kariyerinde atılım yapacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hocayla dua etmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında hocadan dua istemek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında hocayla dua etmek büyük mutluluklar yaşanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hocaya dua okutmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında hocaya dua okumak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua okuyan hoca görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hocadan dua almak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua eden hoca görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami hocasına para vermek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir