AnaSayfa / Genel / Kahve falında hocaya dua okumak

Kahve falında hocaya dua okumak

Kahve falında hocaya dua okumak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, bir konuda destek alacağına inanılır.

Kahve falında hocaya dua okumak gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında hocaya dua okumak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hocaya dua okutmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua okuyan hoca görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua eden hoca görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında hocadan dua istemek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hocayla dua etmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hocadan dua almak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında hocayla kuran okumak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir