AnaSayfa / Genel / Kahve falında hocadan muska almak

Kahve falında hocadan muska almak

Kahve falında hocadan muska almak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, isyan edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında hocadan muska almak gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Kahve falında hocaya muska yazdırmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hocadan muska almak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sorunlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muska yapan hoca görmek aksine daha da zorlaştıracağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine delalet eder.

Kahve falında muska yapan birini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalettir.

Kahve falında iki tane muska görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında muska bulduğunu görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasında muska görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna yorulur.

Kahve falında muska verildiğini görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir