AnaSayfa / Genel / Kahve falında hocadan ders almak

Kahve falında hocadan ders almak

Kahve falında hocadan ders almak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok daha fazla adım atacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında hocadan ders almak gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında ders hocasını görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hocadan ders almak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, mevki kazanacağına delalet eder.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir dersten kalmak umutlarını yitireceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında çok ders çalışmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında müzik dersi almak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ders aldığını görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özel ders almak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir