AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızla yüzmek

Kahve falında hızla yüzmek

Kahve falında hızla yüzmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızla yüzmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Kahve falında hızla yüzmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hızla koşmak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine delalettir.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızla uçmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden hızla inmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızla merdiven çıkmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hızla düşmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hızla kaymak tazeleneceğine ve canlanacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir