AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızla uçmak

Kahve falında hızla uçmak

Kahve falında hızla uçmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hızla uçmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında hızla uçmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, aile hayatının kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında asansörden hızla inmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızla araba sürmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızla kaymak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hızla akan su görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri hızla inmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla hızla gitmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir