AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızla akan su görmek

Kahve falında hızla akan su görmek

Kahve falında hızla akan su görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Kahve falında hızla akan su gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Kahve falında hızla akan su görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızla giden araba görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında hızla araba sürmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızla giden tren görmek yeni bir eve taşınılacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden hızla çıkmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine inanılır.

Kahve falında hızla gitmek kazancının ve rızkının düşeceğine, bir bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında hızla düşmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir