AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızlık görmek

Kahve falında hırsızlık görmek

Kahve falında hırsızlık görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında hırsızlık gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında evine giren hırsızı yakalamak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin hırsızlık yaptığını görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hırsızlık yapmak ve yakalanmak çok başarılı işlere imza atacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet eder.

Kahve falında eşini hırsızlık yaparken görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hırsızı öldürmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında kadın hırsızı yakalamak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hırsızlık yaptığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında para hırsızlığı yapmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir