AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında başkasının hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında başkasının hırsızlık yaptığını görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Kahve falında birinin hırsızlık yaptığını duymak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin hırsızlık yaptığını görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hırsızı evde yakalamak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın hırsızı yakalamak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun hırsızlık yaptığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında hırsızı etkisiz hale getirmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızı görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hırsızlık yaparken yakalamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir