Kahve falında hırka satın almak

Kahve falında hırka satın almak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, arabasını ve toprağının olacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işarettir.

Kahve falında hırka satın almak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında beyaz hırka satın almak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hırka satın almak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek hırkası örmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı hırka görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, borcunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında mavi bebek hırkası görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına işarettir.

Kahve falında eski hırka giymek büyük tartışmaların yapılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye hırka vermek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı hırka giydiğini görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top