Kahve falında hiç bilmediğin bir meyve yemek

Kahve falında hiç bilmediğin bir meyve yemek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında hiç bilmediğin bir meyve yemek gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında hiç bilmediğin bir meyve yemek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç gitmediğin bir yere gitmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç görmediğin biriyle evlenmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kazancının günden güne arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç sevmediği birini görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret eder.

Kahve falında hiç bilmediği bir eve girmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sıkıntılarından arınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir