AnaSayfa / Genel / Kahve falında hesap vermek

Kahve falında hesap vermek

Kahve falında hesap vermek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hesap vermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında hesap ödememek sıkıntısından kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hesap makinesi almak ziraat ve harmandan fayda görmeye, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banka hesabında para görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hesap sormak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmandan hesap sormak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış hesap yapmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yemek hesabı ödemek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden hesap sormak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir