AnaSayfa / Genel / Kahve falında herşeyi görmek

Kahve falında herşeyi görmek

Kahve falında herşeyi görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hayırlı haberler duyacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret eder.

Kahve falında herşeyi gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında her gün bebek görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Kahve falında her şeyin yıkıldığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında her tarafta yılan görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında her yeri deniz görmek şansın açılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herşeyi beyaz görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında her yerde örümcek görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulur.

Kahve falında her taraf kar görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir