AnaSayfa / Genel / Kahve falında herhangi bir sure okumak

Kahve falında herhangi bir sure okumak

Kahve falında herhangi bir sure okumak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, birçok ortaklık kurulacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herhangi bir sure okumak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında herhangi bir sure okumak lükse ve konfora kavuşacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herhangi bir tarih görmek düşmanlarını bile affedeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında herhangi bir isim duymak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herhangi bir bebek emzirmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında herhangi bir hayvan görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine inanılır.

Kahve falında herhangi bir şeyden korkmak başarılara yeni başarılar katılacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında nun suresi okumak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir