AnaSayfa / Genel / Kahve falında hep beraber yemek yemek

Kahve falında hep beraber yemek yemek

Kahve falında hep beraber yemek yemek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, geride bırakacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında hep beraber yemek yemek gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Kahve falında hep beraber yemek yemek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hep birlikte yemek yemek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hep okul görmek bahtının güzelleşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hep geç kalmak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hep deniz görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hep ölüleri görmek günbegün kötüleşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında hep aynı yeri görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hep aynı adamı görmek yeni çalışmalar yapılacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir